Ραντεβού με τον «Γυναικοκατακτητή» απόψε στο Athens Open Air Film Festival

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές και ξεκαρδιστικές στιγμές στην καριέρα του βασιλιά της σωματικής κωμωδίας, σε μια δωρεάν προβολή κάτω από την Ακρόπολη.

Η φετινή επιστροφή του Τζέρι Λιούις στην υποκριτική –ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες– με το «Max Rose» του Ντάνιελ Νόα, μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε μία από τις πιο χαρακτηριστικές και ξεκαρδιστικές στιγμές στην καριέρα του βασιλιά της σωματικής κωμωδίας.

Πότε: Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 21:00
Πού: Διονυσίου Αρεοπαγίτου (δείτε το χάρτη παρακάτω)
Είσοδος ελεύθερη

Έπειτα από μια πρώτη επιτυχημένη απόπειρα στο «Παιδί για Ολες τις Δουλειές» (1960), ο Τζέρι Λιούις αποφάσισε να επαναλάβει άμεσα το εγχείρημα να σκηνοθετήσει τον εαυτό του.

Στον «Γυναικοκατακτητή» («The Ladies Man», 1961), ο ήρωάς του, ο Χέρμπερτ, τα έχει βάψει μαύρα επειδή η κοπέλα του τον άφησε για κάποιον άλλο. Απεγνωσμένος για μια νέα αρχή ψάχνει για δουλειά, για να τη βρει τελικά σε ένα τεράστιο σπίτι το οποίο κατοικείται αποκλειστικά από γυναίκες. Εκεί, ο πληγωμένος και συνεσταλμένος Χέρμπερτ συναντά το απόλυτο φρενοκομείο, σε ένα σκηνικό όπου ο Λιούις δεν χάνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ανεξάντλητο κωμικό ταμπεραμέντο του.


the ladies man - clip από NyxtesPremieras

---

Το 3ο Athens Open Air Film Festival - Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας διοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και το Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ-cinemagazine.gr, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).