Το χιτσκοκικό θρίλερ «Το Τέλειο Χτύπημα» στο Athens Open Air Film Festival

Το κοσμοπολίτικο κατασκοπικό θρίλερ του Τζουζέπε Τορνατόρε απογειώνεται από την εξαιρετική κεντρική ερμηνεία του Τζέφρι Ρας, στον ρόλο του εκκεντρικού εκτιμητή εργών τέχνης.

Το κοσμοπολίτικο κατασκοπικό θρίλερ του Τζουζέπε Τορνατόρε απογειώνεται από την εξαιρετική κεντρική ερμηνεία του Τζέφρι Ρας, στον ρόλο του εκκεντρικού εκτιμητή εργών τέχνης.

Πότε: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 (το event στο facebook)
Πού: κινηματογράφος Λαΐς (δείτε σχετικό χάρτη παρακάτω)
Είσοδος ελεύθερη

Ο Τζουζέπε Τορνατόρε, ο σκηνοθέτης του αριστουργηματικού «Σινεμά ο Παράδεισος», επιστρέφει με μια κλασική ιστορία μυστηρίου που διαδραματίζεται στον συναρπαστικό χώρο της υψηλής τέχνης με πρωταγωνιστές τον οσκαρικό Τζέφρι Ρας («Ο Λόγος του Βασιλιά», «Ο Σολίστας»), την Σίλβια Χοκς και τον Τζιμ Στέρτζες.

Ο Ρας είναι ο Βέρτζιλ Όλντμαν, ένας εξαιρετικός εκτιμητής, δημοπράττης και συλλέκτης έργων τέχνης. Ιδιοφυής στη δουλειά του, εκκεντρικός και ανορθόδοξος στις διαπροσωπικές του σχέσεις, ζει μια μοναχική ύπαρξη, που περιστρέφεται γύρω από πίνακες, και κυρίως εκείνους που κρατά για τον εαυτό του χάρη σε δική του κομπίνα.

Όταν όμως η Κλερ, μια κληρονόμος που πάσχει από αγοραφοβία, ζητά τη βοήθειά του, μια ακαταμάχητη έλξη θα γεννηθεί μεταξύ τους και το μυστήριο γύρω από την περίπτωσή της θα περιπλέξει τα πράγματα.

Οι χιτσκοκικές πινελιές, οι ενδιαφέρουσες ανατροπές και οι κοσμοπολίτικες τοποθεσίες γυρισμάτων πλαισιώνουν έναν εξαιρετικό (όπως πάντα) Τζέφρι Ρας, που σκιαγραφεί αριστοτεχνικά τον εκκεντρικό κεντρικό χαρακτήρα και απογειώνει όλη την ιστορία.


το τέλειο χτύπημα / the best offer - trailer από NyxtesPremieras

Πρωτότυπος τίτλος: La Migliore Offerta / The Best Offer
Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Τορνατόρε
Πρωταγωνιστούν: Τζέφρι Ρας, Τζιμ Στέρτζες, Σίλβια Χοκς
Διάρκεια: 131'
 

Το 3ο Athens Open Air Film Festival - Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας διοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και το Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ-cinemagazine.gr, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).