«Ραντεβού Για Σινεμά» και Athens Open Air Film Festival αυτήν την Κυριακή στο MEGA!

Αυτήν την Κυριακή στις 15.50 στο MEGA, έχουμε όλοι «Ραντεβού Για Σινεμά»: μέσα από μια μεγάλη βόλτα που ξεκινάει από τους πρόποδες της Ακρόπολης, διασχίζει τα σοκάκια της Πλάκας και καταλήγει στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης μας καλωσορίζει σε ένα καλοκαίρι γεμάτο σινεμά.

Στην δεύτερη εκπομπή «Ραντεβού Για Σινεμά» για το Athens Open Air Film Festival αυτήν την Κυριακή στις 15:50 στο MEGA, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, παρουσιάζει το πλούσιο πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας που διοργανώνεται και φέτος από το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ και το cinemagazine.gr, σε δρόμους, σε πάρκα και σε πλατείες σε όλη την Αθήνα, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Οι φετινές μας επιλογές περιλαμβάνουν κλασικά αριστουργήματα του ξένου κινηματογράφου που έχουν κλείσει 30 - και παραπάνω -χρόνια ζωής, ξεκαρδιστικές κωμωδίες, λαμπερές πρεμιέρες αλλά και καλό ελληνικό κινηματογράφο. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν και εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική που θα συνοδεύει αξέχαστες ταινίες του βωβού κινηματογράφου.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί και ένα ειδικό αφιέρωμα στη θεματική ενότητα του trafficking (δηλαδή του εμπορίου της λευκής σαρκός), στα πλαίσια της οποίας το Φεστιβάλ, με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α., προβάλει ταινίες και ντοκιμαντέρ που προάγουν την κοινωνική συμβολή του κινηματογράφου σε αυτά τα τόσο κρίσιμα ζητήματα της σημερινής πραγματικότητας.

Κι όλα αυτά λίγο πριν την άφιξη του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ το Σεπτέμβριο... Μείνετε συντονισμένοι στο site www.aoaff.gr για όλες τις ανακοινώσεις του 3ου Θερινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Δείτε εδώ την πρώτη εκπομπή για το Athens Open Air Film Festival και εδώ πολλές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης!