Η γαλλική κωμωδία της χρονιάς στο Athens Open Air Film Festival

Αληθινή, γλυκιά και πολύ, πολύ αστεία, η κωμωδία, μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς στη Γαλλία, είναι επίσης από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του καλοκαιριού.

Αληθινή, γλυκιά και πολύ, πολύ αστεία, η κωμωδία, μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς στη Γαλλία, είναι επίσης από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του καλοκαιριού.

Πότε: Τρίτη 27 Αυγούστου, στις 21:00
Πού: Αίγλη Ζαππείου, κήπος Ζαππείου
Είσοδος ελεύθερη

Σταματάμε να παίζουμε όταν μεγαλώνουμε ή μεγαλώνουμε επειδή σταματάμε να παίζουμε; Τα ξεκαρδιστικά «Παλιόπαιδα» προσπαθούν να απαντήσουν στο βασικό αυτό ερώτημα που διαχωρίζει το να μεγαλώνεις από τη μία και να ωριμάζεις από την άλλη. 

Ο Τομά μόλις αρραβωνιάστηκε την κοπέλα του Λόλα, επισκέπτεται τους γονείς της, Ζιλμπέρ και Σουζάν, για να τους γνωρίσει και να τους ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα. Ο Ζιλμπέρ, παραιτημένος και απογοητευμένος από την συμβατική του ζωή, ως οικογενειάρχης, αντιμετωπίζοντας κρίση μέσης ηλικίας, προσπαθεί να πείσει τον μελλοντικό γαμπρό του να μην κάνει το ίδιο λάθος με εκείνον.

Οι δυο τους λοιπόν, ξεκινούν μαζί μια νέα ζωή γεμάτη κραιπάλες και περιπέτειες, πεπεισμένοι ότι η ελευθερία που ψάχνουν είναι κάπου… εκεί έξω! Τι κόστος όμως έχει η επιλογή να ακολουθήσουν τα εφηβικά τους όνειρα;

Αληθινή, γλυκιά και πολύ, πολύ αστεία, η κωμωδία, μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς στη Γαλλία, είναι από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του καλοκαιριού.


les gamins / τα παλιόπαιδα από NyxtesPremieras

Πρωτότυπος τίτλος: Les Gamins
Σκηνοθεσία: Άντονι Μαρσιανό
Πρωταγωνιστούν: Αλέν Σαμπά, Μαξ Μπουμπλίλ, Σαντρίν Κιμπερλέν, Μελανί Μπερνιέρ
Έτος: 2013
Διάρκεια: 95’

---

Το 3ο Athens Open Air Film Festival - Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας διοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και το Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ-cinemagazine.gr, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).