aoaff
 

Μεγάλος Διαγωνισμός «Στιγμές Athens Open Air Film Festival & Fischer»!

Ζήσε, μοιράσου κι ανέβασε την εμπειρία του Athens Open Air Film Festival και της Fischer στο Instagram και κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα & το επίσημο πάρτι έναρξης του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, προσκλήσεις για τις προβολές του Φεστιβάλ και απολαυστική Fischer!

To 4ο Athens Open Air Film Festival και η Fischer σας προσκαλεί να μοιραστείτε την εμπειρία του μεγαλύτερου καλοκαιρινού φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας στο Instagram και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κερδίζοντας προσκλήσεις για τις προβολές του επετειακού 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (17 – 28 Σεπτεμβρίου), συνοδεύοντας τα με τη cinefil μπίρα Fischer!

Ζήσε και μοιράσου τη στιγμή σου από μία από τις προβολές του 4ου Athens Open Air Film Festival μαζί με τη Fischer, που πραγματοποιούνται από τις 10 έως τις 30 Ιουλίου, ανεβάζοντας την στο Instagram και συμπληρώνοντας στα σχόλια της φωτογραφίας το hashtag #athensopenair & την αναφορά @Fischerbeer.

Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes έως την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 12.00 μ.μ., κερδίζει αυτόματα το 1ο δώρο του διαγωνισμού, ενώ οι επόμενες πέντε (5) φωτογραφίες στη σειρά, κερδίζουν τα υπόλοιπα δώρα του διαγωνισμού.

Δείτε παρακάτω τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής και επισκεφτείτε την σελίδα της Fischer στo facebook.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “Στιγμές Athens Open Air Film Festival και Fischer”

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, που εδρεύει στο Χαλάνδρι, Αττικής, οδός Μπενάκη αρ.5 και η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ» που εδρεύει στο Αιγάλεω, Αττικής, Λεωφόρος Κηφισού, αρ.102, (στο εξής οι «Διοργανώτριες») διοργανώνουν διαγωνισμό με τον τίτλο “Στιγμές Athens Open Air Film Festival και Fischer” μέσω του κοινωνικού δικτύου Instagram. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Αναλυτικοί Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό και της διαδικασίας ανάδειξης των νικητών.

Οι όροι έχουν κατατεθεί στο γραφείο της Συμβολαιογράφου Αθηνών Τριαντάφυλλη Μπολιώτη – Καπερώνη, (Δημοκρίτου αρ 15, Κολωνάκι, Αθήνα, 10673). ΟΡΟΙ

1] ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Instagram. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Σε διαφορετική περίπτωση οι Διοργανώτριες έχουν το δικαίωμα, αφού ζητήσουν από τους συμμετέχοντες τα απαραίτητα δικαιολογητικά προς εξακρίβωση της ακρίβειας των στοιχείων τους, αποκλεισμού οποιουδήποτε συμμετέχοντος από το Διαγωνισμό. Δικαίωμα αποκλεισμού υπάρχει σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού για τους συμμετέχοντες που θα δηλώσουν ψευδή στοιχεία, ακόμα και αν έχουν ανακηρυχθεί νικητές, και θα ευθύνονται απέναντι στην Διοργανώτρια για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί σε αυτή από τυχόν ψευδείς δηλώσεις.

Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή ωστόσο στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων όρων, και η ρητή συναίνεση για την εκούσια αποστολή των προσωπικών στοιχείων από τον κάθε συμμετέχοντα/συμμετέχουσα.

2] ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι Διοργανώτριες, καλούν τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου Instagram να αναρτήσουν φωτογραφίες με θέμα τις προβολές του Athens Open Air Film Festival και τη Fischer συμπληρώνοντας στα σχόλια της φωτογραφίας το hashtag #AthensOpenAir και την αναφορά (mention) @Fischerbeer. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου Instagram θα μπορούν να δίνουν θετικές ψήφους στις αναρτήσεις της αρεσκείας τους, επισημαίνοντας τις με την ένδειξη “Like”. Ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών με την ανάρτηση πολλαπλών φωτογραφιών. Επίσης μπορεί να επισημάνει με την ένδειξη “Like” περισσότερες από μία (1) φωτογραφίες.

Κατά την λήξη του διαγωνισμού, ο υποψήφιος που η φωτογραφία του θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “Likes”, χρίζεται αυτόματα ο 1ος νικητής του διαγωνισμού κερδίζει το 1ο δώρο του διαγωνισμού όπως αναφέρεται στην παράγραφο (6) του παρόντος. Oι επόμενοι 5 στη σειρά, χρίζονται νικητές και κερδίζουν τα υπόλοιπα δώρα (βλ. παράγραφο 6).

Οι Διοργανώτριες δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο/η αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. Οι Διοργανώτριες θεωρούν ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος και έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της διεύθυνσης IP που δηλώνει-κατέχει. Οι Διοργανώτριες δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων - χρηστών εκ των άνω αιτιών.

Ο συμμετέχων αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για το περιεχόμενο της φωτογραφίας ή του βίντεο (video), οι δε Διοργανώτριες δεν έχουν ουδεμία ευθύνη για τυχόν αξιώσεις τρίτων από αθέμιτη και χωρίς εξουσιοδότηση χρήση της προσωπικής τους εικόνας.

Οι Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα να καταγγείλουν οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο συμμετεχόντων, το οποίο θεωρούν, κατά την ελεύθερη κρίση τους, ότι αντιβαίνει στην εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, στα χρηστά ήθη και στη δημόσια τάξη, μέσω της επιλογής «reportabuse» και να απαιτήσουν την απόσυρση της σχετικής φωτογραφίας ή βίντεο (video) από την πλατφόρμα του Instagram.

Επίσης, οποιοσδήποτε διαπιστώσει ότι στην εφαρμογή χρησιμοποιείται το πρόσωπό του χωρίς τη συναίνεσή του, μπορεί να καταγγείλει τη συγκεκριμένη φωτογραφία ή βίντεο (video) μέσω της επιλογής «report abuse» και να απαιτήσει την απόσυρση της σχετικής φωτογραφίας ή βίντεο (video).

3] ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ-ΛΗΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

Ο διαγωνισμός αρχίζει στις10 Ιουλίου 2014 ώρα 18:00 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου 2014 ώρα 12:00. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του Προγράμματος που έχουν στη διάθεση τους οι Διοργανώτριες αποτελούν το επίσημο όργανο χρονομέτρησης του Προγράμματος, βάσει του οποίου ορίζεται ο Χρόνος Έναρξης, ο Χρόνος Λήξης, καθώς και ο χρόνος ενεργής αποστολής της συμμετοχής ή εμφανούς λήψης της συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης της ως άνω προωθητικής ενέργειας, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή και δε θα δεσμεύει τις Διοργανώτριες εταιρείες ως προς το εμπρόθεσμο της συμμετοχής. Οι ήδη υποβληθείσες συμμετοχές μετά τη πάροδο της λήξης του Προγράμματος θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν πλέον τις Διοργανώτριες ή/και οποιονδήποτε τρίτο. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες με την συμμετοχή τους στον παρόντα διαγωνισμό αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωμα ή απαίτηση κατά των Διοργανωτριών, ούτε νομιμοποιούνται να ζητήσουν είτε τη συνέχιση του λήξαντος Προγράμματος, είτε παράδοση των μη παραδοθέντων δώρων είτε άλλη περαιτέρω αποζημίωση.

4] ΡΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο Πρόγραμμα. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι: (α) τα προσωπικά τους στοιχεία είναι ακριβή και αληθή.

(β) είναι ενήλικοι άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.

(γ) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ' οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό

(δ) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου.

(ε) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου ή έχουν εξασφαλίσει εκ των προτέρων τις απαιτούμενες άδειες.

(στ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους στις Διοργανώτριες για την προβολή του Προγράμματος και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ' όλη τη διάρκειά του. Οι Διοργανώτριες επιφυλάσσονται να χρησιμοποιήσουν και δημοσιεύσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του Προγράμματος.

ζ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Οι Διοργανώτριες επίσης διατηρούν το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση των δώρων.

η) οι υποβαλλόμενες στο διαγωνισμό φωτογραφίες ή βίντεο (video) συνιστούν φωτογραφίες ή βίντεο (video) των ίδιων των συμμετεχόντων και όχι οποιουδήποτε τρίτου.

Θ) αποδέχονται τη μεταβίβαση των πνευματικών δικαιωμάτων των φωτογραφιών ή βίντεο που αναρτούν στο instagram για την συμμετοχή στο διαγωνισμό στις ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ και δεν έχουν καμία σχετική αξίωση.

5] ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α) Απαγορεύεται αυστηρά σε ανηλίκους να κάνουν οποιαδήποτε χρήση του ιστότοπου, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ακόμα και αν η χρήση αυτή συνίσταται σε απλή επίσκεψή του, και οι ενήλικες γονείς ή κηδεμόνες τους οφείλουν να έχουν λάβει όλα εκείνα τα μέτρα για την προστασία των συγκεκριμένων ανηλίκων. Στην περίπτωση κατά την οποία ανήλικοι είτε επισκεφθούν απλά τον ιστότοπο είτε εγγραφούν σε αυτόν ως εγγεγραμμένοι χρήστες η μέλη και αποκτήσουν λογαριασμό πρόσβασης στο Instagram, δηλώνοντας ανακριβή και ψευδή ημερομηνία γέννησης, οι Διοργανώτριες δεν φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη για τη με οποιοδήποτε τρόπο έκθεσή τους στο περιεχόμενο του Ιστότοπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή στοιχεία ευθύνεται απέναντι στην εταιρεία για κάθε ζημιά που μπορεί να προκληθεί στην Εταιρεία από την ψευδή αυτή δήλωση. Όσον αφορά τον ανήλικο χρήστη που δήλωσε ψευδή στοιχεία ευθύνεται μαζί με τους έχοντες την επιμέλεια αυτού.

(β) Όσοι ρητά δεν έχουν συμφωνήσει με τους παρόντες όρους χρήσης.

(γ) Οι εργαζόμενοι των Διοργανωτριών και τα πρόσωπα συγγένειας α' και β' βαθμού με τους ανωτέρω υπό (γ) εργαζόμενους και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.

(δ) Όσοι χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες ή βίντεο (video) τρίτων προσώπων χωρίς τη συγκατάθεσή τους ή χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες ή βίντεο (video) με άσεμνο περιεχόμενο ή περιεχόμενο με πολιτικές, θρησκευτικές, φυλετικές διακρίσεις ή άλλου είδους περιεχόμενο που προσβάλλει τα χρηστά ήθη, πρόσωπα και θεσμούς.

(ε) Όσοι χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες ή βίντεο που δεν συμμορφώνονται με τις αρχές της προβολής της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ ή/και άλλες αρχές που προσβάλλουν τη δημόσια τάξη. Αναλυτικά κάθε φωτογραφία ή βίντεο θα θεωρείται άκυρη όταν ενδεικτικά:

• Δεν συμμορφώνεται με τους ισχύοντες Νόμους.

• Δεν σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα χρηστά ήθη.

• Κάνει χρήση στερεοτύπων ή/και να διακωμωδεί καταστάσεις που αφορούν: ηλικία, φύλο, χρώμα δέρματος, καταγωγή, εθνικότητα, σεξουαλικές προτιμήσεις και θρησκεία.

• Ενθαρρύνει ή υποστηρίζει την κατάχρηση ή/και ανεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

• Παρουσιάζει τη μετριοπαθή κατανάλωση ή την αποχή από την κατανάλωση αλκοόλ με αρνητικό ή χλευαστικό τρόπο.

• Αναφέρει, υπονοεί ή/και παροτρύνει τη συσχέτιση με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και τον τρόπο ζωής των χρηστών τους.

• Παρουσιάζει πρόσωπα σε κατάσταση μέθης ή/και υπονοεί με οποιοδήποτε τρόπο ότι το μεθύσι είναι αποδεκτό.

• Εμφανίζονται ανήλικοι ή άτομα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ανήλικοι, να καταναλώνουν αλκοόλ.

• Χρησιμοποιούνται σύμβολα/χαρακτήρες/πρόσωπα ή περιστάσεις που έχουν εμφανώς μεγάλη απήχηση σε ενήλικους.

• Αποτυπώνεται ή ενθαρρύνεται με οποιοδήποτε τρόπο η κατανάλωση αλκοόλ κατά την οδήγηση μηχανοκίνητων οχημάτων οποιουδήποτε είδους (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ταχύπλοα, αεροπλάνα κοκ).

• Γίνεται συσχέτιση με αγώνες & εκδηλώσεις που αφορούν μηχανοκίνητα.

• Δημιουργεί την εντύπωση ότι η κατανάλωση αλκοόλ βελτιώνει την πνευματική ή την σωματική απόδοση και ικανότητα.

• Υπονοεί ότι η κατανάλωση αλκοόλ είναι αποδεκτή πριν ή και κατά τη διάρκεια: χειρισμού επικίνδυνων μηχανημάτων, διεξαγωγής ριψοκίνδυνων αθλημάτων, της εργασίας ή παραμονής σε εργασιακό χώρο.

• Υπονοεί ότι η κατανάλωση αλκοόλ και μπίρας μπορούν να θεραπεύσουν ή αποτρέψουν ασθένειες.

• Παρουσιάζει το αλκοόλ να διαθέτει θεραπευτικές ικανότητες, ή ως τονωτικό ή να μπορεί να λύσει προσωπικές διενέξεις.

• Παρουσιάζει ή υπονοεί ότι η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει ή συμβάλλει στην κοινωνική ή ερωτική επιτυχία ή αυξημένη ερωτική απόδοση.

• Δημιουργεί την εντύπωση ότι η κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί σε καλύτερες αθλητικές επιδόσεις.

Οι Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα (αλλά δεν υποχρεούται) να αποκλείσουν από το Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που, κατά την άποψη τους είναι πιθανό να έχουν χρησιμοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή παραβούν κάποιον από τους όρους του παρόντος άρθρου. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, υποκλοπή κλπ.

6] ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ - ΔΩΡΑ

Νικητές αναδεικνύονται οι έξι (6) συμμετέχοντες που έχουν κάνει έγκυρες αναρτήσεις σύμφωνα με όσα περιγράφονται αναλυτικά ανωτέρω και έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα “Like” στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Instagram κατά τη λήξη του διαγωνισμού.

Προσοχή! Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή ενός χρήστη, η σχετική ανάρτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τo hashtag #AthensOpenAir ΚΑΙ την αναφορά (mention) @FischerMoments. Αναρτήσεις που περιλαμβάνουν: μόνο το ένα εκ των δύο αυτών στοιχείων ή παρεμφερή hashtag/mention με διαφορετική ορθογραφία ή διαφορετικά hashtag χωρίς την αναφορά των ανωτέρω θα θεωρούνται άκυρες και δεν θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Με βάση το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών κατά τα παραπάνω θα αναδειχθούν οι 6νικήτες που κερδίζουν:

1. Ο μεγάλος νικητής κερδίζει:

Μία (1) διπλή πρόσκληση για την Πρεμιέρα – Ταινία Έναρξης του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί στον νικητή αρχές Σεπτεμβρίου. Η πρόσκληση αφορά και στο επίσημο πάρτυ της Πρεμιέρας που θα διεξαχθεί σε χώρο που θα ανακοινωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

2. Οι υπόλοιποι πέντε (5) νικητές κερδίζουν ο καθένας από δύο κάρτες των 10 προβολών η καθεμία, σύνολο 10 κάρτες που αντιστοιχούν σε 100 δωρεάν προσκλήσεις, για τις προβολές του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στους κινηματογράφους Δαναός 1 & 2, Ideal, Odeon Opera 1 & 2 και στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Κάθε κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και ΔΕΝ αποτελεί εισιτήριο. Η επίδειξη της κάρτας δίνει το δικαίωμα στο νικητή να εκδώσει 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ σε αντίστοιχες βραδινές προβολές του φεστιβάλ, εκτός από την Πρεμιέρα και την Τελετή Λήξης, για τις οποίες απαιτείται ειδική πρόσκληση.

Για να εξασφαλιστεί η είσοδο σε κάποια από τις βραδινές προβολές θα πρέπει ο κάτοχος της κάρτας να εκδώσει εγκαίρως ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ.

Εισιτήρια εκδίδονται μόνο για τις προβολές της ίδιας και της επόμενης ημέρας.

Δεν επιτρέπεται η έκδοση περισσότερων από ένα (1) εισιτήριο σε κάθε προβολή. Τα εισιτήρια μηδενικής αξίας θα θεωρούνται έγκυρα ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ η οποία θα ζητηθεί στην είσοδο των κινηματογράφων.

Εισιτήρια που δεν συνοδεύονται από την κάρτα θα θεωρούνται άκυρα.

Η θέση την οποία εξασφαλίζει το μηδενικό εισιτήριο, θα είναι κρατημένη μέχρι και δέκα (10) λεπτά πριν την έναρξη κάθε προβολής. Μετά το χρονικό αυτό περιθώριο η κράτηση ακυρώνεται αυτομάτως.

3) Επιπλέον των ανωτέρων οι νικητές κερδίζουν και από ένα (1) κιβώτιο μπίρες Fischer ο καθένας.

4) Επίσης θα αναδειχθούν 10 αναπληρωματικοί νικητές των οποίων οι αναρτήσεις θα βρίσκονται στις θέσεις επτά (7) έως δεκαέξι (16) με βάση την κατάταξη. Παραλαβή Δώρων:

Η παραλαβή των προσκλήσεων και των καρτών προβολών θα γίνει τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου από τις 12.00 έως τις 17.00 από τον 1ο όροφο στο Καφέ Ιανός (Σταδίου 24, Αθήνα) όπου λειτουργεί το Γραφείο Τύπου του φεστιβάλ. Κάθε νικητής θα παραλαμβάνει το δώρο του μόνο κατόπιν επιδείξεως Αστυνομικής Ταυτότητας.

Η παραλαβή των κιβωτίων μπίρας Fischer, θα γίνει από τα γραφεία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, (Λεωφόρος Κηφισού 107, Αιγάλεω) απο Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου μέχρι Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και ώρες 09.00-17.00. Κάθε νικητής θα παραλαμβάνει το δώρο του με επίδειξη της Αστυνομικής του ταυτότητας.

Κάθε συμμετέχων στο Πρόγραμμα μπορεί να αναδειχθεί μόνο μία (1) φορά νικητής και να λάβει μόνο ένα (1) δώρο. Για την απόδοση των δώρων, της οποίας (απόδοσης) οι τρόποι αναφέρονται αναλυτικά κατωτέρω, οι τυχεροί θα πρέπει να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα στις Διοργανώτριες εταιρείες.

Για την παραλαβή των δώρων οι νικητές θα πρέπει να εμφανιστούν εντός του χρόνου που ορίζεται παρακάτω. Εναλλακτικά το δώρο θα παραλαμβάνει ο επόμενος στη σειρά κατάταξης με βάση τα “like” που έχουν συγκεντρώσει οι φωτογραφίες.

Οι νικητές θα ενημερωθούν στις 1/8/2014 με ανάρτηση σχολίου στην αντίστοιχη (νικητήρια) φωτογραφία που έχουν αναρτήσει στο Instagram. Θα τους ζητείται να ενημερώσουν αναλυτικά τις Διοργανώτριες για τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλικία, απαντώντας μέσω e-mail στη διεύθυνση press@aiff.gr

Οι νικητές θα πρέπει να αποδεχτούν το δώρο τους μέχρι και τις 26/8/2014. Τυχόν νικητές που δεν θα έχουν αποστείλει τα στοιχεία επιβεβαίωσης και αποδοχής, θα ακυρώνονται και το δώρα τους θα αποδίδονται στον πρώτο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κατάταξης. Οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν με την ίδια διαδικασία ως άνω και θα πρέπει να απαντήσουν για την αποδοχή των δώρων τους μέχρι την 1/9/2014.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν αντικαθίστανται από άλλα πρόσωπα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Η ευθύνη των Διοργανωτριών περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των δώρων που αποτελούν αντικείμενο του διαγωνισμού. Κάθε δώρο που δεν χρησιμοποιείται για οποιονδήποτε λόγο ακυρώνεται και ο νικητής δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει άλλο ή οποιοδήποτε αντίτιμο ή αποζημίωση. Οι Διοργανώτριες εταιρίες μπορούν να προσδιορίσουν κατά την ελεύθερη κρίση τους τα ειδικότερα χαρακτηριστικά των δώρων ή να τα αντικαταστήσουν με δώρα ίσης ή αντίστοιχης αξίας.

Οι Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα να αξιώσουν από έκαστο νικητή την παροχή έγγραφης συγκατάθεσής του, κατά την ελεύθερη και ανεπηρέαστη βούληση εκάστου νικητή, για τη χρήση των ελάχιστων αναγκαίων δεδομένων τους στην Ιστοσελίδες τους ή στο πλαίσιο οιασδήποτε άλλης σχετιζόμενης με το διαγωνισμό προωθητικής ενέργειας.

Οι νικητές του Προγράμματος δεν έχουν το δικαίωμα να ορίσουν υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη τους ούτε και να ζητήσουν την ανταλλαγή τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα. Κατ' εξαίρεση των ανωτέρω, οι νικητές δύνανται σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος να εξουσιοδοτήσουν νομίμως άλλο πρόσωπο για την παραλαβή του Δώρου τους με σχετική έγγραφη εξουσιοδότηση, νομίμως θεωρημένη.

Η ευθύνη των Διοργανωτριών περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων δώρων. Κάθε δώρο που δεν αναζητείται από τον νικητή μέσα στις προθεσμίες ανωτέρω μετά την αποστολή σχετικού μηνύματος από την διοργανώτρια για οποιονδήποτε λόγο, λήγει και ο νικητής δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει άλλο ή οποιοδήποτε αντίτιμο ή αποζημίωση.

Αν οποιοσδήποτε νικητής / νικήτρια δεν βρεθεί, αρνηθεί το δώρο του ή δεν εμφανιστεί για την παραλαβή του, τότε οι Διοργανώτριες απαλλάσσονται από κάθε υποχρέωση για την απόδοση δώρου.

Οι Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα να ανακοινώνουν μέσω Instagram, twitter, Facebook, SMS, banner, καταχωρίσεις σε περιοδικά, εφημερίδες, μέσω του διαδικτύου τα ονόματα των νικητών. Με τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες δίδουν τη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση και επεξεργασία των στοιχείων τους. Διευκρινίζεται ότι η κατακύρωση οποιουδήποτε Δώρου στο νικητή αυτού τελεί επιπροσθέτως υπό την αναβλητική αίρεση της προσκόμισης και επίδειξης στις Διοργανώτριες από τον εν λόγω νικητή των στοιχείων που αναφέρονται στον παρόντα όρο (επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας) εντός της προθεσμίας που ορίζεται, σε αντίθετη δε περίπτωση απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής δώρου. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφισβήτησης, κανείς συμμετέχων δεν θεωρείται ούτε και νομιμοποιείται ως οριστικός νικητής σύμφωνα με τους παρόντες όρους, παρά μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η απόδοση προς αυτόν του Δώρου σύμφωνα με τα εδώ οριζόμενα.

Οποιοσδήποτε δε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της παράδοσης και παραλαβής των δώρων, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: α. σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο δεν υπογράψει τη σχετική δήλωση παραλαβής και αποδοχής δώρου και β. σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις. Τυχόν δημοσίευση ονόματος προσώπου φερόμενου ως νικητή στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού δεν καθιστά το αποτέλεσμα οριστικό ούτε και θεμελιώνει οποιαδήποτε αξίωση του προσώπου αυτού.

7] ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Οι όροι έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του Athens Open Air Film Festival και της μπίρας Fischer στο Facebook. Συγκεκριμένα

https://www.aoaff.gr

https://www.facebook.com/Fischerbeergreece

Οποιοσδήποτε συμμετέχων στο Διαγωνισμό ή τρίτος δικαιούται με έξοδά του να λαμβάνει ακριβές αντίγραφο των παρόντων όρων.

8] ΕΥΘΥΝΗ

Σε καμία περίπτωση oι Διοργανώτριες δεν ευθύνονται για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τα δώρα του Διαγωνισμού. Επίσης οι Διοργανώτριες δεν υπέχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα δώρα ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Επισημαίνεται ότι το Instagram σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Οι Διοργανώτριες δεν ευθύνονται σε οιαδήποτε περίπτωση για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση των δώρων του Διαγωνισμού. Οι Διοργανώτριες δεν ελέγχουν τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα, την πληρότητα των υπηρεσιών και την ακρίβεια των πληροφοριών άλλων ιστότοπων, στις οποίες παραπέμπει ο ιστότοπος μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών δημιουργικών. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση άλλων ιστότοπων, οι χρήστες αναγνωρίζουν, ότι πρέπει να απευθυνθούν απευθείας στου αντίστοιχους ιστότοπους, οι οποίοι και φέρουν ακέραια την αντίστοιχη ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι οι Διοργανώτριες υιοθετούν ή απλώς αποδέχονται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστότοπων στους οποίους ο ιστότοπος παραπέμπει ή/και συνδέεται με αυτά καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο.

9] ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της «Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών» και της «Αθηναϊκής Ζυθοποιίας».

10) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΡΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ - ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ

Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον εν λόγω διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των στοιχείων του για την σύσταση αρχείου προσωπικών δεδομένων από τις Διοργανώτριες. Υπεύθυνος επεξεργασίας του αρχείου είναι η «Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών» που εδρεύει στην οδό Μπενάκη 5, Χαλάνδρι, Αττική. Τα πρόσωπα των οποίων τα στοιχεία θα ενταχθούν στο αρχείο έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε αυτό και αντίρρησης αναφορικά με τα δεδομένα που τα αφορούν, σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του νόμου 2472/1997.

11) ΡΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ - ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Με τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων - συμμετεχουσών στον παρόντα διαγωνισμό θα συσταθεί αρχείο προσωπικών δεδομένων για το οποίο έχει γίνει νόμιμη γνωστοποίηση στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Υπεύθυνος επεξεργασίας του εν λόγω αρχείου τυγχάνει η «Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών» που εδρεύει στην οδό Μπενάκη 5, Χαλάνδρι, Αττική

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων, κατόπιν γραπτού αιτήματος του που θα απευθύνει στην ανώνυμη εταιρεία μετην επωνυμία η «Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών» που εδρεύει στην οδό Μπενάκη 5, Χαλάνδρι, Αττική

12] ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με το Πρόγραμμα και την εφαρμογή των παρόντων Αναλυτικών Όρων θα επιλύεται καταρχήν από τριμελή επιτροπή της αποκλειστικής επιλογής των Διοργανωτριών. Η κρίση της Επιτροπής στις περιπτώσεις αυτές είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση δικαστικής επίλυσης της διαφοράς αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό ακόμα και από μη μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το απορρέον δίκαιο από τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων, κριθεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2014-07-08 16:33:43

    Διαβάστε επίσης

    Athens Open Air: η εφηβική επανάσταση της «Πίσω Πόρτας»

    Athens Open Air: η εφηβική επανάσταση της «Πίσω Πόρτας»

    Οι πρώτες επαναστάσεις μιας πρώιμης ενηλικίωσης στην νοσταλγική 'Πίσω Πόρτα' του Γιώργου Τσεμπερόπουλου - απόψε, στην δωρεάν προβολή του Athens Open Air Film Festival!

    Η εξωτική ατμόσφαιρα της Ινδίας και μια γλυκύτατη ιστορία αγάπης στο αποψινό Athens Open Air!

    Η εξωτική ατμόσφαιρα της Ινδίας και μια γλυκύτατη ιστορία αγάπης στο αποψινό Athens Open Air!

    Το αφοπλιστικό 'The Lunchbox' υπηρετεί επάξια το ανθρώπινο σινεμά της καρδιάς και αποτελεί τον ορισμό της ποιοτικής feelgood ρομαντικής κομεντί - απόψε, με ελεύθερη είσοδο στο Athens Open Air Film Festival!

    Ο «κύριος Τσανς» ζωντανεύει σήμερα στο Άλσος Νέας Σμύρνης

    Ο «κύριος Τσανς» ζωντανεύει σήμερα στο Άλσος Νέας Σμύρνης

    Σήμερα Πέμπτη τη σκυτάλη παίρνει η ταινία 'Να είσαι εκεί κύριε Τσανς' του Χαλ Άσμπι, στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Μία διαχρονική σάτιρα της σύγχρονης αμερικάνικης πραγματικότητας που σηματοδοτεί παράλληλα την κορυφαία ερμηνεία της καριέρας του Πίτερ Σέλερς που του χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα. Μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Σίρλει Μακ Λέιν, Μέλβιν Ντάγκλας, με τη προβολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα.

    Η «Μαγική Πόλις» ζωντανεύει ξανά στο Δουργούτι

    Η «Μαγική Πόλις» ζωντανεύει ξανά στο Δουργούτι

    Η 'Μαγική Πόλις' επιστρέφει 60 χρόνια μετά στον τόπο που γυρίστηκε, στο Δουργούτι, στο πλαίσιο του 4ου Athens Open Air Film Festival την Τρίτη 26 Αυγούστου.

    Athens Open Air: σινεμά και καλό φαγητό!

    Athens Open Air: σινεμά και καλό φαγητό!

    Ακολουθώντας την παράδοση των λαχταριστών 'Η Γιορτή της Μπαμπέτ', 'Big Night', 'Eat Drink Man Woman' και 'Ρατατούης', το 'Chef' με τον Τζον Φαβρό, τη Σοφία Βεργκάρα και πολλούς γνωστούς σταρ, αποθεώνει το καλό και εμπνευσμένο φαγητό, που σχεδόν μπορεί να γευτεί κανείς μέσα από τις λαχταριστές εικόνες. Είσοδος ελεύθερη.

    Athens Open Air: Ο Γούντι Άλεν εξομολογείται «Απιστίες και Αμαρτίες»

    Athens Open Air: Ο Γούντι Άλεν εξομολογείται «Απιστίες και Αμαρτίες»

    Ολόκληρη η καριέρα του Γούντι Αλεν βρισκόταν ανέκαθεν μοιρασμένη ανάμεσα στην κωμική της πλευρά και στην πιο δραματική. Με το 'Απιστίες κι Αμαρτίες', και χάρη σε ένα από τα κορυφαία σενάρια που έτυχε ποτέ να υπογράψει, ο σκηνοθέτης κατόρθωνε να ενώσει τις δυο αντικρουόμενες αυτές αντιλήψεις μέσα στην ίδια ταινία.