Η εξωτική ατμόσφαιρα της Ινδίας και μια γλυκύτατη ιστορία αγάπης στο αποψινό Athens Open Air!

Το αφοπλιστικό «The Lunchbox» υπηρετεί επάξια το ανθρώπινο σινεμά της καρδιάς και αποτελεί τον ορισμό της ποιοτικής feelgood ρομαντικής κομεντί - απόψε, με ελεύθερη είσοδο στο Athens Open Air Film Festival!

Πότε: Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 21:00
Πού: Θερινός Κινηματογράφος Σινέ-Ψυρρή, Σαρρή 40-44 (πίσω από το θέατρο «Αποθήκη»)
Είσοδος ελεύθερη

Εδώ και 120 χρόνια στη Μουμπάι, κάθε πρωί, 5.000 Νταμπαβάλα (Dabbawallahs) - τοπικοί κούριερ φαγητού- παραδίδουν ζεστά γεύματα από την κουζίνα των νοικοκυρών στα γραφεία των συζύγων τους. Χάρη σε ένα λάθος, μια νεαρή γυναίκα θα βρεθεί να αλληλογραφεί με έναν μοναχικό υπάλληλο (ο σούπερ σταρ της χώρας, Ίρφαν Καν), ανταλλάσοντας καθημερινά μηνύματα μέσω των πακέτων φαγητού. Βοηθούν ο ένας τον άλλο να θυμηθούν και πάλι χαμένα όνειρα και η ζωή τους αλλάζει ριζικά…

Το αφοπλιστικό ντεμπούτο του ινδικής καταγωγής Ρίτες Μπάτρα τοποθετεί μία γλυκύτατη ερωτική ιστορία δι’ (ανορθόδοξης) αλληλογραφίας στη σημερινή Μουμπάι, υπηρετεί επάξια το ανθρώπινο σινεμά της καρδιάς και αποτελεί τον ορισμό της ποιοτικής feelgood ρομαντικής κομεντί, αιχμαλωτίζοντας ταυτόχρονα την εξωτική ατμόσφαιρα και τις μυρωδιές της Ινδίας!


the lunchbox - trailer by NyxtesPremieras

Σκηνοθεσία: Ριτές Μπάτρα
Πρωταγωνιστούν: Ιρφάν Καν, Νιμρότ Κόρ, Λιλέτ Ντάμπι
Έτος: 2013
Διάρκεια: 104'