aoaff
 

Το Athens Open Air Film Festival και το Ferryhopper σας ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά!

Το 9ο Athens Open Air Film Festival, το cinemagazine.gr και το Ferryhopper, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δυο εισιτήρια μετ' επιστροφής για τον αγαπημένο σας προορισμό! 

Το Athens Open Air Film Festival εδώ και εννιά χρόνια ταξιδεύει το κοινό στον υπέροχο κόσμο της 7ης τέχνης με προβολές που μεταμορφώνουν αγαπημένα σημεία της πόλης σε θερινό σινεμά. Και όχι μόνο! Για άλλη μία χρονιά συνεργαζόμαστε με το Ferryhopper και έχουμε τη χαρά να σας ταξιδέψουμε... κυριολεκτικά!

Το Ferryhopper είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βρεις απευθείας δρομολόγια και ανταποκρίσεις για κάθε ελληνικό νησί και να κλείσεις όλα σου τα ταξίδια σε μια κράτηση! Έτσι οι ακτοπλοϊκές μετακινήσεις γίνονται πραγματικά ξέγνοιαστες και χαλαρές, σαν καλοκαιρινό αεράκι. 

Στο σάιτ www.ferryhopper.com μπορείς να αναζητήσεις και να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 43 εταιρείες. Εκεί βρίσκεις όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και όλα τα πλοία για κάθε ελληνικό νησί, είτε με απευθείας δρομολόγια ή δρομολόγια με ανταπόκριση & κλείνεις φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, γρήγορα, εύκολα, με ασφάλεια και σε μια μόνο κράτηση!

Όλα τα δρομολόγια πλοίων και ακτοπλοικά εισιτήρια σε μία πλατφόρμα

Το Ferryhopper είναι η μοναδική πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρουσιάζει στους ταξιδιώτες όλες τις απευθείας διαδρομές αλλά και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων, βρίσκοντας τις ανταποκρίσεις πλοίων για περισσότερους από 160 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν το ακτοπλοϊκό ταξίδι που έχουν ονειρευτεί και να κλείσουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια ακόμα και για νησιά που μπορεί να πιστεύουν ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους!

Ψάξε στο ferryhopper βρες όλα τα δρομολόγια πλοίων και κλείσε φθηνά ακτοπλοικά εισιτήρια σε 4 μόνο κλικ!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο εισιτήρια για τα ελληνικά νησιά! 

Το cinemagazine.gr και το @Ferryhopper σας προσφέρουν δύο εισιτήρια με επιστροφή για το αγαπημένο σας νησί. Η διαδικασία για να κερδίσεις τα εισιτήρια είναι απλή: χρειάζεται ένα like στο post στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook, ακολουθήστε το @Ferryhopper στο Facebook / Instagram και γράψτε στα σχόλια εκείνον που θα πάρετε μαζί σας αν κερδίσετε!

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει δύο εισιτήρια για το αγαπημένο του ελληνικό νησί με επιστροφή. Τα εισιτήρια αφορούν οικονομική θέση και μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι 30 Σεπτέμβρη 2019. Τέλος, ο νικητής μπορεί να επιλέξει τον αγαπημένο του προορισμό και να ταξιδέψει σε αυτόν, αρκεί το δρομολόγιο να εξυπηρετείται από την πλατφόρμα του Ferryhopper.com και να υπάρχει διαθεσιμότητα για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες!  

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου!

Στο μεταξύ, εμείς συνεχίζουμε τις προβολές του 9ου Athens Open Air Film Festival (ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα εδώ) και εσείς ετοιμάστε βαλίτσες. Έτοιμοι για island hopping!



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2019-07-12 11:55:03