aoaff
 

Η Αθήνα ξανά ένα θερινό σινεμά! Η αφίσα του 9ου Athens Open Air Film Festival

Το Athens Open Air Film Festival, η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της καλοκαιρινής Αθήνας πλησιάζει και σας παρουσιάζουμε την αφίσα της 9ης διοργάνωσης. Μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για την ανακοίνωση του πλήρους προγράμματος αύριο στις 10:00 π.μ.!

Αγαπημένο καλοκαιρινό ραντεβού, το Athens Open Air Film Festival - Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας επιστρέφει για 9η χρονιά!

Ο θεσμός- συνώνυμο της καλοκαιρινής απόδρασης στην πόλη επιφυλάσσει στο κοινό κινηματογραφικές εκπλήξεις με ελεύθερη είσοδο από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο σε ξεχωριστές γωνιές της πόλης, αρχαιολογικούς χώρους, άλση, πλατείες, ταράτσες και σε μερικά από τα ομορφότερα μουσεία και σημεία της Αθήνας. Φυσικά μην ξεχνάτε την προβολή στη Μικρή Επίδαυρο (με το «Vertigo» του Άλφρεντ Χίτσκοκ), ενώ φέτος θα έχουμε τη χαρά να επισκεφτούμε νέους χώρους!

Μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για να μάθετε όλο το πρόγραμμα αύριο, Πέμπτη 9 Μαΐου στις 10:00π.μ.

Την αφίσα για το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας ανέλαβε ο βραβευμένος σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας Βασίλης Μέξης. 

Αριστούχος της σχολής ΑΚΤΟ με Bachelor πάνω στο Graphic Design και με θητεία στον κλάδο της διαφήμισης, έχει δουλέψει πάνω σε διακεκριμένες καμπάνιες και επιμεληθεί εξώφυλλα βιβλίων και περιοδικών διεθνούς κυκλοφορίας. Η δουλειά του έχει φιλοξενηθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ από το 2016 μέχρι σήμερα είναι ο σχεδιαστής πίσω από τις αφίσες για το Athens Open Air Film Festival και τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Με τα δικά του λόγια:

«Ο κινηματογράφος είναι μια διαδικασία μεταμόρφωσης. Αναγνωρίσιμα αντικείμενα μετασχηματίζονται μαγικά. Μια αντανάκλαση αυτής της ιδέας είναι και η φετινή αφίσα. Το σχέδιο ενός κοχυλιού προκύπτει από τα πιο παράδοξα στοιχεία. Από μια σπειροειδή αναφορά στην ταινία «Vertigo» κι από φώτα λεωφόρου που λάμπουν στην ημέρα. Κάπως έτσι το καλοκαίρι διασχίζει και φέτος κινηματογραφικά την πόλη. Μέσα από τα μαγικά φώτα του 9ου Athens Open Air Film Festival». 

 

Το 9th Athens Open Air Film Festival πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με προβολές, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε ξεχωριστές γωνιές της πόλης, αρχαιολογικούς χώρους, άλση, πλατείες και μερικά από τα ομορφότερα  μουσεία και σημεία της Αθήνας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

H σινεφίλ μπύρα Fischer θα συνοδεύει γευστικά τις προβολές του φετινού κινηματογραφικού καλοκαιριού!

Για περαιτέρω πληροφορίες συντονιστείτε στα:
www.cinemagazine.gr | www.aoaff.gr και στις σελίδες μας facebook | twitter | instagram.
#aoaff9



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2019-05-08 20:01:37