aoaff
 

Το 8ο Athens Open Air Film Festival έσπασε τους κανόνες του «Fight Club» στον Λυκαβηττό

Μετά την αναβολή της την προηγούμενη εβδομάδας, λόγω της συμμετοχής του 8ου Athens Open Air Film Festival στο εθνικό πένθος για τα δραματικά γεγονότα των πυρκαγιών στην Αττική, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 1η Αυγούστου η προβολή της ταινίας «Fight Club» στον ειδυλλιακό προαύλιο χώρο του Θεάτρου του Λυκαβηττού. 

Όσοι κάτοικοι δεν έχουν αναχωρήσει ακόμη για τις διακοπές τους αλλά και πολλοί επισκέπτες της Αθήνας από την Ελλάδα και το εξωτερικό αψήφησαν τη ζέστη και την ανηφορική διαδρομή και συνέρρευσαν περπατώντας στον λόφο για να απολαύσουν την ακόμη επίκαιρη -20 χρόνια μετά- προκλητική ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ που έμελλε να γίνει αντικείμενο λατρείας, μίσους και ενδελεχούς μελέτης.

Το κοινό καλωσόρισε, όπως πάντα, ο Καλλιτεχνικό Διευθυντής του Athens Open Air Film Festival, Λουκάς Κατσίκας, και αφού εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τις τραγικές απώλειες των πυρκαγιών, υπογράμμισε πόσο ταιριαστή φαντάζει η προβολή του «Fight Club» σε σχέση με τα αισθήματα απόγνωσης, οργής και πένθους του κόσμου. 

Με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων 

Η Fischer Beer, η πιο σινεφίλ μπίρα, συνόδευσε γευστικά την προβολή, αλλά και όλη τη διαδρομή του φετινού κινηματογραφικού καλοκαιριού, στο πλαίσιο του 8ου Athens Open Air Film Festival, εντός αλλά και εκτός Αττικής.

To 8o ΑΟAFF είναι μέλος του Athens Culture Net - Δίκτυο Πολιτισμού δήμου Αθηναίων Δράση στο πλαίσιο Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου / Δήμος Αθηναίων

Επόμενος σταθμός άμα τη επιστροφή από τις διακοπές: 
Τετάρτη, 22 Αυγούστου // «Ο Συλλέκτης» (The Collector, 1965), του στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι // 21.00 Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ: goo.gl/VaMas3



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2018-08-03 13:50:51