aoaff
 

25 Ιουνίου 2019 - «Μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων», Θέατρο Βράχων Άννα Συνοδινού

Το 9ο Athens Open Air Film Festival συνεχίζει τις προβολές στην πόλη βρίσκοντας τις κατάλληλες τοποθεσίες για σπουδαίες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου!

Το Θέατρο Βράχων - Άννα Συνοδικού έγινε το ιδανικό σκηνικό για την ταινία «Το Μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων» του Πίτερ Γουίαρ προσφέροντας στους θεατές μια μοναδική εμπειρία.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Λουκάς Κατσίκας, επισήμανε το ιδιαίτερο ταίριασμα χώρου και ταινίας αναφέροντας ότι αποτελεί «σκοπό του Φεστιβάλ να προσφέρει τέτοιου είδους εμπειρίες και ακολουθεί ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα με την επικείμενη προβολή των «Επικίδυνων Σχέσεων» στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στη Πεντέλη, αυτό το Σάββατο, 29 Ιουνίου».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε το Φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων» για την φιλοξενία και την Πρεσβεία της Αυστραλίας για τη σημαντική της υποστήριξη στη συγκεκριμένη προβολή και κάλεσε τον επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Andrea Biggie, o οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τη σταθερή μας συνεργασία και ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί μέρος του λεγόμενου «νέου κύματος» του Αυστραλέζικου σινεμά.



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2019-06-26 21:47:44