aoaff
 

22 Ιουλίου 2020 - «Όλα για την Εύα», Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Μία από τις κλασικότερες και πιο αγαπημένες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές του 10ου Athens Open Air Film Festival χθες βράδυ, στον εξαιρετικής ομορφιάς κήπο του Βυζαντινού & Χριστιανικού Μουσείου, με την προβολή του αριστουργήματος του Τζόζεφ Λ. Μάνκιεβιτς, «Όλα για την Εύα».

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Λουκάς Κατσίκας, καλωσόρισε το κοινό και ευχαρίστησε θερμά το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και το προσωπικό του για τη φιλοξενία, τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την παρευρισκόμενη Πρόεδρό του, κα Άννα Ροκοφύλλου για την συνδιοργάνωση, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη θερμή υποστήριξη στις καλοκαιρινές κινηματογραφικές μας δράσεις και την Πρεσβεία των Η.Π.Α. για τη συνδιοργάνωση της επετειακής αυτής προβολής. Επίσης ευχαρίστησε την μπύρα Fischer που δροσίζει γευστικά τις προβολές της φετινής μας διοργάνωσης.

Επόμενη προβολή Σάββατο 25/7 στην Ακαδημία Πλάτωνος στις 21:30, όπου θα προβληθεί η ταινία «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος», του Σέρτζιο Λεόνε, την είσοδο του κοινού από τις 20:00

Φωτογραφίες: Θάλεια Γαλανοπούλου

Επόμενος σταθμός του 10ου Athens Open Air Film Festival:
Σάββατο 25 Ιουλίου | Ακαδημία Πλάτωνος (Μοναστηρίου 137, Αθήνα)
«Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» ("The Good, the Bad and the Ugly"),του Σέρτζιο Λεόνε  

Προβολή με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών

Το κοινό θα υποδέχονται μουσικές -εν είδει αφιερώματος- στον Ένιο Μορικόνε, με αφορμή την πρόσφατη απώλεια του σπουδαίου δημιουργού.

21:30 | Είσοδος Ελεύθερη | Διάθεση δελτίων εισόδου από τις 20:00.

Για όλο το πρόγραμμα του 10ου Athens Open Air Film Festival επισκεφθείτε τα:
www.cinemagazine.gr, www.aoaff.gr

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού  
Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων
Fischer Beer  
U.S. Embassy Athens 
#menoumeasfaleis
#aoaff10 #aoaff2020 #AOAFF #AthensOpenAirFilmFestival #Cinemagazine #Cinemagazine_gr #Σ #FischerBeer #ItsAboutTaste #ΟΠΑΝΔΑ



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2020-07-23 15:16:17