Ο Γούντι Άλεν πρωταγωνιστής του αποψινού Athens Open Air

Η νέα κομεντί του Τζον Τορτούρο, μια ξεκαρδιστική αλλά και απρόσμενα τρυφερή ιστορία, έπεισε τον Γούντι Άλεν να εμφανιστεί ως ηθοποιός μετά από 14 χρόνια δουλειάς αποκλειστικά σε δικά του πρότζεκτ - και ο συνδυασμός των δύο τους είναι απολαυστικός.

Πότε: Τρίτη 1 Ιουλίου, στις 21:00
Πού: Village Park, Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ιωάννης (δείτε το χάρτη παρακάτω)
Είσοδος ελεύθερη

Εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός διαρκώς σε ζήτηση και φυσικά σήμα κατατεθέν των αδερφών Κοέν, ο Τζον Τορτούρο έχει χτίσει και μια δεύτερη καριέρα, αυτή του σεναριογράφου και σκηνοθέτη χαριτωμένων ιδιοσυγκρασιακών ταινιών («Passione», «Romance & Cigarettes»), με ιδιαίτερους χαρακτήρες και τόνο που ισορροπεί ανάμεσα στο λεπτό χιούμορ και το δράμα.

Η νέα του κομεντί, μια ξεκαρδιστική αλλά και απρόσμενα τρυφερή ιστορία, έπεισε τον Γούντι Άλεν να εμφανιστεί ως ηθοποιός μετά από 14 χρόνια δουλειάς αποκλειστικά σε δικά του πρότζεκτ - και ο συνδυασμός των δύο τους είναι απολαυστικός.

Ο Γούντι Άλεν υποδύεται τον Μάρεϊ, έναν αποτυχημένο επιχειρηματία που πείθει τον πρώην υπάλληλο, νυν φίλο του και συνάδελφο στην φτώχεια, Φιοραβάντε, να δεχθεί την πρόταση δύο πλούσιων κυριών (Σάρον Στόουν και Σοφία Βεργκάρα) για σεξ επί πληρωμή.

Σύντομα, η επιχείρησή τους (με τον Φιοραβάντε ως ζιγκολό και τον Μάρεϊ ως προαγωγό) γνωρίζει επιτυχία και ο χαμηλών τόνων Φιοραβάντε κάνει θραύση στις βαριεστημένες κυρίες της καλής κοινωνίας.

Πρωτότυπος τίτλος: Fading Gigolo
Σκηνοθεσία: Τζον Τορτούρο
Πρωταγωνιστούν: Τζον Τορτούρο, Γούντι Άλεν, Σάρον Στόουν, Σοφία Βεργκάρα, Λιβ Σράιμπερ, Βανέσα Παραντί
Έτος: 2014
Διάρκεια: 90'