Ερωτευτείτε (και πάλι) τα «Φτηνά Τσιγάρα» στο Athens Open Air

Με μποέμ και αυτοσχεδιαστική διάθεση, και μέσα από τη ξένοιαστη και επεισοδιακή πλοκή, ο Ρένος Χαραλαμπίδης φλερτάρει με τη γοητεία της καλοκαιρινής, αθηναϊκής νύχτας μπολιάζοντάς τη με χιούμορ και τις εξαίσιες μελωδίες του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου. Η είσοδος στην προβολή είναι δωρεάν.

Πότε: Τετάρτη 23 Ιουλίου, στις 21.00
Πού: Θερινός Κινηματογράφος «Σινε-Παρί», Κυδαθηναίων 22, Πλάκα (δείτε το χάρτη παρακάτω)
Είσοδος Ελεύθερη

Ο Νίκος (Ρένος Χαραλαμπίδης) είναι ευτυχής με την καθημερινή του ρουτίνα: το καφενείο και τους ιδιόρρυθμους φίλους του.

Μια μέρα θα γνωρίσει τυχαία τη Σοφία (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους) και θα περάσουν μαζί όλο το βράδυ συζητώντας και περπατώντας στην πόλη. Μετά από αυτή τη γνωριμία, η ζωή του αλλάζει και αντιλαμβάνεται πως η Σοφία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της.

 

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης στα «Φτηνά Τσιγάρα» (η δεύτερη ταινία του μετά το «No Budget Story») επιδεικνύει μια μποέμ και αυτοσχεδιαστική διάθεση και μέσα από τη ξένοιαστη και επεισοδιακή πλοκή φλερτάρει με τη γοητεία της καλοκαιρινής, αθηναϊκής νύχτας μπολιάζοντάς τη με χιούμορ και τις εξαίσιες μελωδίες του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.

Είναι επίσης η τελευταία ταινία που γυρίστηκε στο αυθεντικό, ιστορικό Zonar's, στην Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης τράβηξε μερικά πλάνα του άδειου χώρου, αργά τα μεσάνυχτα, μετά το τέλος των γυρισμάτων, τον Αύγουστο του 1999, που μένουν ως ενθύμιο ενός μέρους φορτωμένο ιστορία και μνήμες...


φθηνά τσιγάρα - zonars από NyxtesPremieras

Σκηνοθεσία: Ρένος Χαραλαμπίδης
Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλης Ιατρόπουλος
Έτος: 2000
Διάρκεια: 85'