Μαγεία και σουρεαλισμός στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Ο κήπος γέμισε από νωρίς με τους πιστούς φίλους του 3ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, και ταξίδεψαν, παρέα με τη Ζαζί, σε μία τρελή περιπέτεια ενηλικίωσης, γεμάτη χρώματα και απρόσμενες διαδρομές στο Παρίσι του ’60.

 

Χθες το βράδυ, στον υπέροχο κήπο του Νομισματικού Μουσείου, πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική προβολή της ταινίας «Η Ζαζί στο Μετρό» του Λουί Μαλ που είχε αναβληθεί την προηγούμενη Κυριακή. Ο κήπος γέμισε από νωρίς με τους πιστούς φίλους του 3ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, οι οποίοι ταξίδεψαν, παρέα με τη Ζαζί, σε μία τρελή περιπέτεια ενηλικίωσης, γεμάτη χρώματα και απρόσμενες διαδρομές στο Παρίσι του ’60.

Η πολύχρωμη και αλλόκοτη βόλτα της Ζαζί προς τον κόσμο των μεγάλων με τη σκηνοθετική ματιά του σπουδαίου Λουί Μαλ αποζημίωσε τους θεατές που επέστρεψαν στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου. Με την παρουσία του τίμησε την προβολή και ο Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας, κος Γιώργος Κακαβάς. 

Η προβολή πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε συνδιοργάνωση με το Νομισματικό Μουσείο της Αθήνας, ενώ η Fischer κράτησε δροσερή συντροφιά στο κοινό προσφέροντας δωρεάν παγωμένη μπύρα.

Οι καλοκαιρινές μας κινηματογραφικές βόλτες συνεχίζονται σήμερα με το μοναδικό Γούντι Άλεν να μας προσφέρει άφθονο γέλιο και αλλόκοτους χαρακτήρες στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου με την προβολή της ταινίας του «Ζέλιγκ».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη βραδιά εδώ.